Beoordelingen

renovatie badkamer

"Professioneel, TOP, zeer bekwame man. Marc en Luc zijn zeer STERKE aanraders. Offerte prijs = factuurprijs, geen verrassingen. TOP afwerking, ZEER harde werkers. MEER dan tevreden 1 adres: Aannemingen Marc De Weirdt BVBA ZEKER een ZEER STERKE MUST"
- C. Dehouck van Niel

vervangen afvoerleidingen

"Marc is een STERKE aanrader. Zeer correct, Het werk gaat ziender ogen vooruit. Marc en Luk werken door, Ultra profesioneel. Zeker zijn geld waard. Zoals Marc de offerte prijs opgeeft, dat is ook faktuurprijs, geen verassingen. Woorden tekort VOL LOF"
- C. Dehouck van Niel

Badkamer

"Hij heeft voor mij de douchekamer gerenoveerd,ik ben supercontent over deze echte stielman.Ik ben echt verrast want ik ben niet snel tevreden.Hij kent de knepen van zijn vak door en door,hij doet het met hart en ziel.Hij is een echte pro en niet duur,houd aan zijn afspraak,komt op tijd,werkt flink door zonder pauze,voor het geen hij vraagt qua prijs doet hij erg veel en op een korte tijd.Hij is vriendelijk,luistert goed, voert het opdracht uit naar je wens,kuist en laat alles proper achter.Ik raad hem zekr iedereen aan,hij is zijn geld echt dubbel waard,een stielman die nu mijn vaste loodgieter is geworden."
- v. maes van Borgerhout (Antwerpen)

Loodgieterij

"Zeer correcte afspraken. Snelle & propere uitvoering."
- V. Wouters van Brasschaat

Douche renovatie

"Zeer tevreden over de werke:pn. Alles zeer snel, vlot en netjes verlopen. Proper en mooi afgewerkt. Houd zich aan de afspraak. Geen enkele opmerking. "
- M. De Meulenaere van Zoersel

Heraanleg riolering

"Supervlot verlopen, heel correct qua prijszetting en houden aan afspraken. Uitvoering werken zonder problemen. "
- H. Jensen van Stabroek

Loodgieter gezocht

"Perfecte communicatie voor, tijdens en na het werken. Levert topwerk af volgens de normen van de stiel. Een aanrader !!!"
- e. goris van Antwerpen

Dakgoot en regenpijp herstellen

"Wij zijn zeer tevreden over deze vakman! Hij kon ons snel helpen en communiceerde duidelijk over de uit te voeren taken. Prijs - kwaliteit lijkt ons zeker oké, al hebben we ons vooraf niet uitgebreid geïnformeerd bij anderen over het prijskaartje van de werken. Dus het sterretje minder verwijst eerder naar onze onwetendheid. :-)"
- g. tiebos van Deurne (Antwerpen)

Dakwerken

"5 sterren service"
- E. Moons van Muizen (Mechelen)

Badkamer

Hij heeft voor mij de douchekamer gerenoveerd,ik ben supercontent over deze echte stielman.Ik ben echt verrast want ik ben niet snel tevreden.

Roofing plat dak

"toffe man die correct en vlot werk afleverde ! Echt een aanrader !! " - R. De Beer van Hoevenen

Vervangen van een dakpan linkerbovenhoek Velux.

"Zeer snelle reactie, correcte en vriendelijke communicatie, correcte prijs. Propere en goede uitvoering/oplossing van het probleem. We zijn blij met de samenwerking!"
- K. Scheyving van Antwerpen

Afvoer keuken

"Snelle en doeltreffende service. Gisteren bericht geplaatst, vandaag vakkundig gerepareerd."
- F. Van Edom van Aartselaar

Muur isoleren en vochtvrij maken

"Dit is een staaltje van hoe het wel goed kan gaan. Vanaf het 1e woord tot de laatste handeling een dikke pluim. Correcte en vlugge communicatie, houdt zich aan de prijsafspraken, en levert geweldig werk af. Inderdaad een echte aanrader, dikke merci!"
- C. Bastiaensen van Kessel

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden