Dakwerken mortsel

Dakwerken mortsel

Opzoek naar dakwerken mortsel ?

Aannemer Marc De Weirdt heeft de ervaring en het materiaal in huis om al uw dakwerken mortsel tot een goed einde te brengen – van dakbetimmering tot dakbedekking, van dakgoot tot nok, voor zowel nieuwbouw als renovatie en voor zowel platte als schuine daken.

Dakwerken mortsel: betimmering

Dakwerken mortsel

Dakwerken mortsel binnen een nieuwbouwproject beginnen bij een degelijke betimmering. Maar ook bij renovaties is het soms nodig om herstellingen aan de bestaande betimmering uit te voeren. Met meer dan 30 jaar ervaring kan Marc alle mogelijke vormen van daken en hellingsgraden aan. Velux-raam of dakkapel gewenst? Geen enkel probleem!

Dakwerken mortsel: bekleding

Daken bekleden kan met kleidakpannen, betondakpannen, natuurleien of kunstleien. Elk materiaal heeft voor- en nadelen, en uiteraard ook een kostprijs. Marc De Weirdt uit mortsel staat u bij met advies over materiaalkeuze en werkt vervolgens uw dakwerken mortsel volgens de regels van de kunst en binnen de afgesproken tijdspanne af.

Dakwerken mortsel: platte daken

Dakwerken mortsel

Platte daken winnen aan populariteit dankzij het strakke uitzicht en de mogelijkheden om er een dakterras of zelfs tuin op te installeren. Maar welke materialen en welke constructie leveren de beste resultaten naar duurzaamheid en isolatie? Ook bij deze keuze is Marc De Weirdt uw partner.

Dakwerken mortsel: dakgoten bekleden en gevelbescherming

Scheurtjes in uw dakgoten? Met een gepaste dakgootbekleding verlengt u de levensduur van uw dakgoten met tientallen jaren. Ook bekleding van de dakranden behoort tot de mogelijkheden.

Conclusie: ga voor uw dakwerken mortsel te rade bij een specialist. Aannemer Marc De Weirdt staat garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraad voor dakwerken mortsel
  • persoonlijk advies op maat
  • een scherpe prijs
  • oplevering binnen de vooropgestelde tijdspanne

Dakwerken in de omgeving van mortsel? Marc De Weirdt is uw partner.

Bekijk nu de afgewerkte projecten of vraag meteen een offerte via ons online contactformulier. Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk.

Copyright © 2016-2017 Aannemingen Marc De Weirdt bvba. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden