Rioleringswerken Stabroek

Rioleringswerken Stabroek: Reken op ons!

Ben je op zoek naar ervaren rioolservice voor rioleringswerken Stabroek of omgeving? Je wil riolering laten aanleggen, vervangen, reinigen of je zit met een verstopte wc of leiding die dringend ontstopt moet worden? Reken op ons voor:

 • Riool ontstoppen
 • Riool reiniging
 • Riool aanleggen
 • Riolering vervangen
 • Camera inspectie riool
 • Afvoer ontstoppen
 • WC ontstoppen

We bieden dé oplossing voor rioleringswerken bij nieuwbouw, renovaties, verbouwingswerken en rioolproblemen. De riolering vernieuwen en breuken herstellen zijn voor ons dagelijkse kost. Ook de afvoer van uw sanitair stabroek sluiten we aan de op de vernieuwde riolering.

Neem contact met ons op voor meer info of een gratis offerte voor rioleringswerken Stabroek en omgeving.

Riool aanleggen

Riolering aanleggen of riool leggen? Dat is waar wij goed in zijn. Onze rioolservice is snel, bekwaam en betrouwbaar.

Bij het aanleggen van de riolering is het belangrijk dat je hiervoor de wetgeving volgt. Zo ben je bij een nieuwbouwwoning onder meer verplicht om bij het afvalwater het regenwater te scheiden van het ander afvalwater. Ook wie nu reeds aangesloten is op de riolering, kan in de toekomst, bij aanleg van een gescheiden riolering, verplicht worden om het hemelwater te scheiden.

Ga dus niet zelf je riolering aanleggen maar doe daarvoor beroep op ons. Wij kennen wetgeving en handelen ernaar bij aanleggen rioleringen.

Riolering vervangen of nieuwe riool?

Reparatie van verzakkingen en gescheurde buizen is natuurlijk mogelijk, maar brengt ook kosten met zich mee. Meestal is het naastgelegen, nog niet gerepareerde deel, binnen de kortste keren ook aan de beurt en ben je in zijn totaliteit toch meer geld kwijt dan met een compleet nieuw systeem. Als je slechts een deel van de riolering vervangt, dan kan het ook zijn dat er ophopingen ontstaan, op de overgang van oud naar nieuw. Een nieuwe riolering lijkt ons dus beter dan je riolering herstellen of vernieuwen.

Riolering vervangen of nieuwe riolering laten leggen Stabroek en omgeving? Contacteer ons.

Riool reinigen

Rioolstelsels hebben de vervelende eigenschap na verloop van tijd vervuild te raken. Door deze vervuiling zal het transport van het afvalwater gehinderd worden en neemt de kans op rioolverstoppingen toe. Regelmatig de werking controleren evenals preventief rioleringen reinigen voorkomt nare gevolgen. We reinigen en ledigen onder meer (infiltratie)rioleringen, dakgoten, drukrioleringen, kolken en pompputten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info over het reinigen van riolen of andere rioleringswerken Stabroek en omgeving.

Riool ontstoppen: Ontstoppingsdienst Stabroek

Riolering verstopt? Leiding verstopt? Afvoer verstopt? WC verstopt? Je weet niet hoe je dit zelf moet oplossen? Of je hebt er gewoon de tijd niet voor? Blijf dan niet met je probleem zitten en doe beroep op onze professionele en ervaren ontstoppingsdienst. Je kan op ons rekenen voor ontstopping van onder meer:

 • Toilet
 • Afvoer
 • Gootsteen
 • Leidingen
 • Riolering ontstoppen

Wij begrijpen maar al te goed dat een verstopte leiding heel wat problemen met zich meebrengt zoals niet kunnen doorspoelen of onaangename geurtjes. Daarom doen wij altijd ons best om zo snel mogelijk ter plaatse te komen om deze problemen te verhelpen. Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info of om een gratis offerte te krijgen voor al je opstoppingen. Heb je een noodgeval? Dan komen wij zo spoedig mogelijk langs!

Loodgieter Stabroek

Zoek je een ervaren loodgieter voor opstoppingen of rioleringswerken Stabroek en omgeving? Twijfel dan niet ons te contacteren. Wij komen zo snel mogelijk langs.

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden