Over aannemer Marc De Weirdt

Ik ben al meer dan 30 jaar actief in de bouw en bracht al talloze projecten tot een goed einde in Stabroek en omstreken. Tot 1994 al was dat als werknemer en sinds 1995 tot vandaag als zelfstandig aannemer.

Ik ben gespecialiseerd in dakwerken (zowel hellende als platte daken, van timmerwerken tot bedekking en bekleding van dakgoten), rioleringswerken, loodgieterij en centrale verwarming. Ik richt me op de particuliere markt en sta u met raad en daad bij, zowel voor uw nieuwbouw- als renovatieproject. Als zelfwerkend patroon sta ik persoonlijk in voor een optimale afwerking en timing van uw renovatie – of het nu om een herstelling van uw leiding gaat of de installatie van een volledig nieuw dak.

Voor al mijn projecten werk ik enkel met de beste materialen: roofing van De Boer, dakpannen of leien van Koramic, Velux dakramen, gevelbekleding van Eternit… Door een ruime ervaring met al deze producten ken ik al hun sterke en zwakke punten, hun levensduur en kostprijs en ben ik dus de juiste persoon om u bij de staan bij al uw materiaalkeuzes.

Snelheid en efficiëntie draag ik hoog in het vaandel. Bij ons geen afspraken die niet nageleefd worden, aanslepende projecten of half-afgewerkte werven. Werken worden uitgevoerd volgens de afgesproken planning en binnen het budget – eventueel in samenspraak met uw architect of andere aannemers. Onze werkvloer laten we proper achter.

Maar u hoeft me niet op mijn woord te geloven. Bekijk de realisaties van klanten die u voorgingen. Overtuigd? Stuur ons een berichtje en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden