Algemene rioleringswerken

Schade aan uw bestaande rioleringen kan al snel tot hoge kosten leiden. Reken op aannemer Marc De Weirdt voor alle herstellingen van bestaande rioleringswerken en voor de aanleg van nieuw rioleringswerk.

U staat er niet altijd bij stil, maar rioleringswerken zijn zeer belangrijk voor uw huishouden. Denk maar aan de afwas, de was, de douche, het toilet, de kraan… Dagelijks vertrouwen we op onze riolering voor al onze huishoudelijke taken en activiteiten.

Algemene rioleringswerken: herstellingen en vervangingen

Helaas zijn breuken niet altijd te vermijden. En dan is het moeilijk te achterhalen wat er precies misgaat. Aannemer Marc De Weirdt weet raad. Na analyse dankzij een moderne diagnosetechniek zoals camera-, rook- en geurinspectie kunnen we exact bepalen waar het probleem of de schade zich precies bevindt.

Daarnaast kan u op ons rekenen voor:

  • herstellingen van breuken in leidingen,
  • vernieuwen van oude afvoerleidingen,
  • aanleg en aansluiting van sifons en sifonputten,
  • aanleg en aansluiting van septische putten en regenputten.

Algemene rioleringswerken: ontstoppingen

Hinderlijke geur? Water dat niet wegloopt? Ook in geval van een ontstopping kunt u steeds bij ons terecht. Na een telefoontje komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Dankzij onze expertise kunnen we de exacte locatie van de ontstopping snel detecteren en het probleem vlot oplossen, meestal zonder breekwerken.

Ook staan we stil bij de oorzaak van de ontstopping: ophoping van vetresten? breuk in de leiding? grondverzakking? geloste dichting? Alleen zo kunnen we het probleem permanent van de baan helpen.

Waarom kiezen voor Marc De Weirdt voor algemene rioleringswerken? Meer dan 30 jaar ervaring, een professionele service op maat en een optimale prijs-kwaliteit!

Contacteer Marc De Weirdt voor al uw rioleringswerken in en rondom Stabroek. Snelle interventie gegarandeerd.

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden