Dak timmerwerken

Voor uw dak sluit u beter geen compromissen. Het moet u ’s winters en ’s zomers beschermen tegen vorst, wind, hagel, regen, felle zon, wind, sneeuw, stormweer, enz. En uiteraard moet het de warmte binnenhouden en de koude buiten. Aannemer van Dak timmerwerken Marc De Weirdt heeft meer dan 30 jaar ervaring met de installatie van allerhande dakconstructies.

Waarmee rekening houden bij daktimmerwerken?

Er bestaan zeer veel soorten dakconstructies. Er is het klassieke zadeldak, met twee schuine zijden die samenkomen in een nok. Maar daarnaast zijn er ook het lessenaarsdak (met een schuine en een rechte zijde), en ingewikkeldere constructies zoals het schilddak, doorgeschoten dak of gordingendak. Aannemer Marc De Weirdt heeft een ruime ervaring in al deze soorten dakconstructies.

Bij dak timmerwerken is het belangrijk dat de dakconstructie voldoet aan de stedenbouwkundige normen. Er zijn regels inzake de toegelaten nokhoogte, winddichtheid en hellingshoek.

Voor daktimmerwerken houden we rekening met al deze voorwaarden en werken we nauw samen met de architect en de ruwbouwaannemer.

Afwerking daktimmerwerken: plaatsing ramen, isolatie, dakgoten

Naast de daktimmerwerken kunnen we uiteraard ook zorgen voor de installatie van Velux zonnewering en de plaatsing van dakgoten. Ook voor de dakbekleding kunt u rekenen op onze jarenlange expertise.

Daktimmerwerken in Stabroek? Contacteer ons nu. We luisteren naar uw wensen en bezorgen u vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden