Sanitair Stabroek

Sanitair Stabroek

Ervaren expert voor sanitair Stabroek of omgeving

Op zoek naar een ervaren sanitair installateur of loodgieter voor sanitair Stabroek of omgeving? Zoek je een ervaren vakman voor het plaatsen, aanleggen, herstellen of onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen of riolering? Neem dan snel contact met ons op voor meer info, een afspraak of een gratis offerte.

Sanitair Stabroek: Waterleiding laten aanleggen

Het aanleggen van waterleidingen en afvoeren moet vakkundig en precies gedaan worden. Is dat niet het geval, dan zit je binnen de kortste keren met een lek. Het is daarom verstandig om de waterleiding en afvoer door een ervaren vakman te laten aanleggen.

Ben je op zoek naar een loodgieter om een nieuwe waterleiding en afvoer aan te laten leggen of de bestaande waterleiding of afvoer te verleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte.

Centrale verwarmingswerken

Naast specialisten in sanitair zijn wij ook specialisten in de installatie en het onderhoud van alle soorten centrale verwarming. Wij zorgen voor het onderhoud of de installatie van verwarmingsketels van alle merken. Bij ons kan je rekenen op jarenlange ervaring!

Sanitair badkamers

Sanitair Stabroek

Ook voor badkamer sanitair kan je op ons rekenen.

 • Heb je een probleem met een verstopte leiding?
 • Ga je verbouwen?
 • Wens je een totale badkamerrenovatie?
 • Of kan je wel wat hulp gebruiken met het installeren van je nieuwe badkamermeubelen?

Geen klus is ons te zwaar of te moeilijk. Wij doen het breekwerk, het zware sleurwerk en de installatie van de nieuwe toestellen en meubelen. Uiteraard staan wij je graag bij met advies voor je droombadkamer.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een gratis offerte voor sanitaire werken badkamers. Benieuwd naar de kosten voor een nieuwe badkamer of hoeveel het kost een badkamer te renoveren? Vraag het ons vrijblijvend.

Voor elk budget bestaat er een badkamer. De keuze in sanitaire toestellen grenst aan het oneindige. Ook hier geldt ons advies: Laat je liefst begeleiden door een vakman, kies voor degelijke toestellen en leidingen, geplaatst door een vakman. Op termijn zal dit je heel wat besparen aan onderhoud of herstellingen.

Sanitair Stabroek ontstoppingsdienst

Sanitair Stabroek

Zit er een leiding, afvoer of wc verstopt? Je weet niet hoe je dit zelf moet oplossen? Of je hebt er gewoon de tijd niet voor? Blijf dan niet met je probleem zitten en doe beroep op onze professionele en ervaren ontstoppingsdienst. Je kan op ons rekenen voor ontstopping van onder meer:

 • Toilet
 • Afvoer
 • Gootsteen
 • Leidingen
 • Riolering

Wij begrijpen maar al te goed dat een verstopte leiding heel wat problemen met zich meebrengt zoals niet kunnen doorspoelen of onaangename geurtjes. Daarom doen wij altijd ons best om zo snel mogelijk ter plaatse te komen om deze problemen te verhelpen. Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info of om een gratis offerte te krijgen voor al je ontstoppingen. Heb je een noodgeval? Dan komen wij zo spoedig mogelijk langs!

Riolering

Ben je op zoek naar ervaren rioolservice voor rioleringswerken Stabroek of omgeving? Ook dan kan je op ons beroep doen. Wij bieden dé oplossing voor rioleringswerken bij nieuwbouw, renovaties, verbouwingen en rioolproblemen. De riolering vernieuwen en breuken herstellen zijn voor ons dagelijkse kost. Ook de afvoer van uw sanitair sluiten we aan de op de vernieuwde riolering.

 • Riool ontstoppen
 • Riool reiniging
 • Riool aanleggen
 • Riolering vervangen
 • Camera inspectie riool

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een gratis offerte voor rioleringswerken. Wij zijn jouw ervaren partner voor alle rioleringswerken of sanitair Stabroek en omgeving.

Copyright © 2022 Aannemingen Marc De Weirdt bv. Alle Rechten Voorbehouden - Algemene voorwaarden